Damerne i 2. Div. fortsætter med at vinde og vandt både lørdag og søndag og indtager 1. pladsen i puljen inden de sidste 2 kampe i August 👏🏻🏌️‍♀️
2. Div. herrer vandt sikkert 14-4 hjemme lørdag, men tabte desværre topkampen i Silkeborg søndag med 11-7 efter en tæt afgørelse og ligger nr. 2 i puljen.
4. Div. herrer vandt lørdag med 9-3 hjemme over Trehøje, mens søndagens topkamp mod Holmsland desværre bliver tabt 9-3 og holdet ligger nu nr. 2 i puljen.
5. Div. herrer havde en perfekt weekend med sejre både lørdag og søndag (7-5 og 9-3) og ligger ligeledes nr. 2 i puljen.
Kval. herrer havde også en god weekend med 6-6 lørdag og sejr på 8-4 søndag i Holmsland. Holdet ligger nr. 2 i puljen.

 

Veteranholdet DGU 2. div. Vest:
Med to sejre i første spilleweekend, var det med spænding, at holdet i lørdags tog til Viborg for at møde et hold, som sidste år var at finde i 1. division. Matchen blev lige så tæt og spændende som forventet, hvor Holstebro holdet efter stor indsats måtte acceptere årets første nederlag på det tætte resultat 7-6 til Viborg.
Der var således lagt op til et brag af en hjemmekamp på Storådalen mod Århus, hvor Holstebro holdet igen fandt dirigent stokken frem og vandt sikkert med hele 9-4.
Målet for det oprykkede Veteranhold har selvfølgelig været, at overleve det første år i rækken, men situationen er nu den, at man deler 1. pladsen med Viborg med 6 point efter 4 kampe. I sidste spillerunde i medio august har Holstebro hjemmekamp mod Viborg, samt udekamp mod Ørnehøj.
Holdets mål er nu justeret til, at man selvfølgelig går efter puljesejren.

5. divisions holdet.