Vi glæder os til at se dig i Holstebro Golfklub

Om du er ny eller garvet golfer, så byder vi dig velkommen i vores fællesskab.  Vi er 1900 medlemmer der alle elsker at spille golf, hygge på runden, vi nyder naturen og sammen får vi en masse motion og nye venner.

Som ny i golf er der mange lidt mærkelige udtryk.

Putting, green, hole in one – er du allerede forvirret, så læs roligt videre. I en af Danmarks smukkeste golfklubber kan vi nemlig sagtens lære dig at spille golf.
Vi starter begynderhold op flere gange hvert eneste år, typisk fra marts til august.

3 måneders prøvmedlemskab inkl nedenstående punkter:

• Teoretisk undervisning i regler og etikette
  • 5 træningslektioner i lange slag, putting, korteslag osv.
  • Min. 3 begyndermatcher med vejleder ved din side
  • Sociale arrangementer med de andre nybegyndere

Prisen er kr. 1000.-

Efter de 3 måneder er vi klar med et super godt tilbud på resten af året.

Du tilmelder dig vores begynderhold ved at udfylde indmeldelsesblanketten ved at trykke her . Alternativt kan du sende os en mail på post@holstebrogolfklub.dk
eller ved at ringe til os på 96 12 62 00

Vi starter løbende nye hold, så kontakt os og vi finder det tidspunkt der passer dig.

Næste hold starter:

Hold 1 – tirsdag d. 15. marts og torsdag d. 17. marts. UDSOLGT

Hold 2 – onsdag d. 23. marts og tirsdag d. 29. marts. (kl. 16.00-19.00) (du skal deltage begge dage) UDSOLGT

Hold 3 – onsdag d. 20. april og tirsdag d. 26. april (kl. 16.00-19.00) (du skal deltage begge dage) UDSOLGT

Hold 4 – onsdag d. 4. maj og onsdag d. 11. maj (kl. 16.00-19.00) (du skal deltage begge dage)

Hold 5 – onsdag d. 3. august og onsdag d. 10. august (kl. 16.00-19.00) (du skal deltage begge dage)