Vi glæder os til at se dig i Holstebro Golfklub

Om du er ny eller garvet golfer, så byder vi dig velkommen i vores fællesskab.  Vi er 1800 medlemmer der alle elsker at spille golf, hygge på runden, vi nyder naturen og sammen får vi en masse motion og nye venner.

Som ny i golf er der mange lidt mærkelige udtryk.

Putting, green, hole in one – er du allerede forvirret, så læs roligt videre. I en af Danmarks smukkeste golfklubber kan vi nemlig sagtens lære dig at spille golf.
Vi starter begynderhold op flere gange hvert eneste år, og der er altid plads til dig.

3 måneders prøvmedlemskab inkl nedenstående punkter:

• Teoretisk undervisning i regler og etikette
  • 5 træningslektioner i lange slag, putting, korteslag osv.
  • Min. 3 begyndermatcher med vejleder ved din side
  • Sociale arrangementer med de andre nybegyndere

Prisen er kr. 1000.-

Efter de 3 måneder er vi klar med et super godt tilbud på resten af året.

Du tilmelder dig vores begynderhold ved at udfylde indmeldelsesblanketten ved at trykke her . Alternativt kan du sende os en mail på post@holstebrogolfklub.dk
eller ved at ringe til os på 96 12 62 00

Vi starter løbende nye hold, så kontakt os og vi finder det tidspunkt der passer dig.

Næste hold starter:
Hold 3
– 7. & 14. april  (du skal deltage begge dage)

Hold 4 – 28. april & 6.maj. (du skal deltage begge dage)