Greenfeeaftaler

Holstebro Golfklub har indgået aftale om reduceret greenfee med følgende klubber:

Vær opmærksom på at klubsamarbejdsprisen i Holstebro Golfklub aldrig er under 50% fra normal greenfee – uanset dagsprisen i  GolfBox.

50% rabat på alle ugens dage:

• Hjarbæk Golfklub
  • Sønderjyllands Golfklub
  • Trehøje Golfklub
  • Vejle Golfklub
  • Aalborg Golfklub

33% rabat på alle ugens dage:

• Silkeborg Golfklub
  • Esbjerg Golfklub
  • Odense Golfklub

100 kr. rabat alle ugens dage:

• Skive Golfklub
  • Helsingør Golfklub
  • Herning Golfklub
  • Struer Golfklub
  • Lemvig Golfklub
  • Sydthy Golfklub
  • Nordvestjysk Golfklub
  • Dejbjerg Golfklub

Når du er gæst hos et medlem af Holstebro Golfklub

Vi er utrolig glade for, at mange af vores medlemmer inviterer gæster til Holstebro Golfklub.
Vi gør dog opmærksom på, at gæster kun kan medtages til “vennepris på kr. 250,-” på Skov- og Storåbanen såfremt gæsten er fuldtidsmedlem i egen klub. Medtager man et FLEX medlem, så betaler de ALTID fuld pris.

Det betyder også, at inviterer du en gæst fra Holstebro med Sølv, Bronze eller flex kort til at spille med på Skov- eller Storåbanen, så betaler vedkommende fuld greenfee.

Som medlem har du mulighed for at medbringe gæster til reduceret pris.

1 platin medlem må tage 1 gæst med på Skov eller Storåbanen til kr. 250,-

1 platin medlem må tage 1 gæst med på Parkbanen til kr. 150,-

Alle medlems kategorier må tage op til 3 gæster med på Eng eller Frøjkbanen til kr. 75,- pr. pers.  Og barn kr. 50,- pr. pers.

I alle tilfælde betaler gæster med FLEX-medlemsskab dog fuld greenfee og kan IKKE få gæsterabat med medlem.

Info om udgåede greenfee billetter

Udgående greenfee billetter modtages ikke.

Gamle greenfee billetter fra Storådalen modtages ikke i Holstebro Golfklub.