Klubber i klubben i Holstebro Golfklub

Golf er mere end en sport. Det er også frisk luft, motion og naturoplevelser, det er hyggeligt socialt samvær og venskaber. Du får det hele i Holstebro Golfklub.

Klubben råder over nogle af Danmarks bedste golfbaner i en smuk og afvekslende natur. I Holstebro Golfklub findes der endvidere flere muligheder for at dyrke golf og socialt samvær med andre. Vi kalder det: Klubber i Klubben. Det sociale samvær er en kerneværdi for respektive Klubber i Klubben, som du kan læse mere om nedenfor. Du må meget gerne være medlem af flere Klubber i Klubben.

Tirsdagsdamerne

Tirsdagsdamerne er den ældste “klub i klubben” i Holstebro Golfklub, den startede i 1971 og har spillet hvert år siden da. Der spilles hver tirsdag kl. 9.00 fra april til og med oktober. Udfordringen er, at der spilles forskellige slags matcher hver gang.
Man tilmelder sig til hver enkelt match i Golfbox under Tirsdagsdamer.
Alle er meget velkomne til at deltage.

Tirsdagsdamerne

Klub 36+

Klub 36+ er for Holstebro Golfklubs medlemmer, der har det til fælles at vores handicap er 36 eller mere.

Vi ønsker i klub 36+ at skabe mulighed for at spille med ligestillede i handicap, og derved skabe sammenhold og styrke de sociale relationer, med andre medlemmer i Holstebro Golfklub.

Og for netop at styrke sammenhold og gode relationer i golfklubben må medlemmer med handicap under 36 gerne spille med, men spiller udenfor den gængse præmierække.
Vi spiller hver onsdag i Råsted på Parkbanen fra april til oktober.
Greenfee betales kontant på spilledagen, går ubeskåret til præmier.
Sæsonplanen kan ses her fra marts.

Klub 36+ program 2024

M/K Seniorgolf

Hvis du er fyldt 55 år, spiller golf og ønsker hyggeligt, socialt samvær såvel på banen som udenfor banen, så vil du føle dig hjemme i M/K seniorgolf. M/K er en flok golfspillere af begge køn, der mødes hver fredag morgen i klubhuset.
Efter en hyggelig golfrunde er der præmieoverrækkelse og en hyggesnak, inden de går hjem.

M/K seniorgolf

Men’s Section

Men’s Section er Holstebro Golfklubs herreklub for mænd fra 25 år og opefter, samt et handicap på højst  cirka 36. De spiller hver torsdag i sommersæsonen og hver søndag i vintersæsonen. En gang om måneden er der fællesspisning og uddeling af præmier. Det sociale samvær dyrkes flittigt på runderne, i klubhuset og ikke mindst på tre-fire årlige endagsture og en enkelt weekendtur med tilskud fra klubkassen.

Men’s Section

Old Boys

Old Boys er en herreklub for alle, der har spilleret til Skovbanen og til Storåbanen, og er fyldt 55 år.
Formålet er, at være et sted hvor seniorer kan spille forskellige former for turneringer, samtidig med at sociale relationer skabes og plejes.
Der arrangeres hvert år en sommerudflugt til en anden klubs bane, og hvert år i maj og august gennemføres desuden ture til Nordtyskland.
Vi spiller hver torsdag formiddag, med start kl. 9.00.
Sidste torsdag i måneden er der efter spil fællesspisning samt præmieuddeling for den pågældende måned. Tilmelding på Golfbox, hvor tilmeldingsfrister og øvrige betingelser for tilmelding fremgår. Torsdagsturneringens spilretningslinjer fremgår ligeledes. Desuden beskrives det hvorledes turneringsfee betales. Vi har plads til flere i Old Boys, og byder gerne nye medlemmer velkommen. Du kan læse meget mere på vor hjemmeside: https://oldboysraasted.dk

Old Boys

Råsted Pigerne

Råstedpigerne er en klub for ”piger” i alle aldre.
Vi spiller hver tirsdag fra 1. april – 31. oktober med løbende start fra ca. kl. 13:00. Alle kan være med, vi har max HCP 40, det betyder dog ikke, at du ikke kan være medlem med et højere HCP, du bliver bare reguleret, når vi spiller.
Sidste tirsdag i hver måned er der fællesspisning, hvor månedens præmier uddeles.
Er man endnu ikke medlem, kan man spille sammen med os som gæstespiller, det koster 40,- kr. Bare mød op.
Vi spiller forskellige matchformer og spiller normalt i 2-3 rækker. Vi spiller som oftest Skovbanen i Råsted, men ca. 1 gang om måneden spiller vi Storådalen i Holstebro. Vi laver også 1-2 udflugter hvert år.
Man tilmelder sig i Golfbox under Råstedpigerne.
Vi lægger meget vægt på det sociale – vi skal hygge os og have det sjovt.
Du kan finde mere information om Råstedpigerne, og hvordan du tilmelder dig matcherne, på vores hjemmeside.

Kom og vær med!

Råsted Pigerne

Onsdagstræf

Onsdagstræf er åben for alle medlemmer i Holstebro Golfklub, der har spilleret på Storåbanen. Du skal altså ikke indmeldes i en KIK klub for at deltage.
Formålet med Onsdagstræf er at spille sammen og mødes med andre, uanset hvor dygtig golfspiller man er.
Onsdagstræf foregår hver onsdag formiddag og som oftest i Storådalen. Tilmelding i Golfbox, under klubturneringer, senest mandag kl. 8.00. Det koster 25 kr. at deltage, alle pengene går til præmier.

Spilleplan 2024

Fyraftensgolf

Fyraftensgolf spiller hver mandag aften kl. 17.00. Der spilles 9 huller med gunstart på Storåbanen. Fyraftensgolf er åben for ALLE medlemmer med Platin medlemskab. Tilmelding i Golfbox senest lørdag kl. 12.00.
Kontaktperson Elise Opstrup Nielsen tlf. 21912702.

Regionsgolf

Har du mod på og lyst til at spille Regionsgolf, så få uforpligtende info fra Holstebro Golfklubs kontaktperson Gurli Christensen på golfbold@mail.dk

Tilmelding til RegionsgolfInfo om Regionsgolf