Klubber i klubben i Holstebro Golfklub

Golf er mere end en sport. Det er også frisk luft, motion og naturoplevelser, det er hyggeligt socialt samvær og venskaber. Du får det hele i Holstebro Golfklub.

Klubben råder over nogle af Danmarks bedste golfbaner i en smuk og afvekslende natur. I Holstebro Golfklub findes der endvidere flere muligheder for at dyrke golf og socialt samvær med andre. Vi kalder det: Klubber i Klubben  Det sociale samvær er en kerneværdi for respektive Klubber i Klubben, som du kan læse mere om nedenfor. Du må meget gerne være medlem af flere Klubber i Klubben.

Tirsdagsdamerne

Tirsdagsdamerne er den ældste “klub i klubben” i Holstebro Golfklub, den startede i 1972 og har spillet hvert år siden da. Der spilles hver tirsdag kl. 09.00 fra april til og med oktober. Udfordringen er, at der spilles forskellige slags matcher hver gang.
Man tilmelder sig til hver enkelt match i Golfbox under Tirsdagsdamer.
Alle er meget velkomne til at deltage.

Tirsdagsdamerne

Klub 36+ pt. kun i Råsted

Klub 36+ er åben for alle medlemmer i Holstebro Golfklub, der har det til fælles, at deres handicap er 36 og derover. Formålet med klub 36+ er, at spille sammen med ligestillede i handicap og derved skabe sammenhold samt styrke de sociale kontakter i Holstebro Golfklub. Med samme formål må medlemmer med et handicap under 36 også gerne spille med, men de kan ikke vinde præmier.

Klub 36+ program 2021

M/K Seniorgolf

Hvis du er fyldt 55 år, spiller golf og ønsker hyggeligt, socialt samvær såvel på banen som udenfor banen, så vil du føle dig hjemme i M/K seniorgolf. M/K er en flok golfspillere af begge køn, der mødes hver fredag morgen i klubhuset.
Efter en hyggelig golfrunde er der præmieoverrækkelse og en hyggesnak, inden de går hjem.

M/K seniorgolf

Men’s Section

Men’s Section er Holstebro Golfklubs herreklub for mænd fra 25 år og opefter, samt et handicap på højst 36. De spiller hver tirsdag i sommersæsonen og hver søndag i vintersæsonen. En gang om måneden har de spisemøde i Råsted med socialt samvær.

Men’s Section

Old Boys

Old-boys er en herreklub for alle, der er fyldt 55 år. Formålet er, at skabe et sted hvor seniorer kan mødes og gennem golfen få nye sociale relationer.
For mere information se klubbens hjemmeside. Vi har plads til mange flere og du er mere end velkommen.

Old Boys

Råsted Pigerne

Er en pigeklub, der spiller hver tirsdag fra 01. april – 31. oktober. Alle med max handicap 36 kan være medlem. Er man endnu ikke medlem, kan man spille med som gæstespiller, det koster 40,- kr. bare mød op. Der er plads til endnu flere skønne damer.

Råsted Pigerne

Onsdagstræf

Onsdagstræf er åben for alle medlemmer i Holstebro Golfklub, der har det til fælles, at deres handicap er under 54. Formålet med Onsdagstræf er at spille sammen med andre, uanset hvor dygtig man er. Onsdagstræf foregår i Storådalen hver onsdag formiddag. Tilmelding i golfbox senest mandag kl. 08.00 – det koster kr. 20,- at deltage.

Onsdagstræf program 2021

Fyraftensgolf

Fyraftensgolf spiller hver mandag aften kl. ca. 17.00. Der spilles 9 huller med gunstart på Storåbanen. Fyraftensgolf er åben for ALLE medlemmer med Platin medlemskab. Tilmelding i golfbox senest søndag kl. 12.00.
Kontaktperson Gerda 22343179

Torsdags Herrematch

Torsdagsmatchen er for mænd i den erhvervsaktive alder, som ønsker at konkurrere med ligesindede hver torsdag eftermiddag. Mandehørm, nye bekendtskaber og højt spille-tempo er i højsædet. Søger du nye golfrelationer, er dette klubben for dig! Der spilles stableford, og efter hver runde føres scores over i en rangliste. Tilmeld dig via Golfbox – det koster 25 kroner at deltage pr. match. Pengene går til præmier, som hovedsagligt er gavekort til Proshoppen i Råsted. Der er præmier efter hver match og til de højest placerede på ranglisten ved sæsonens afslutning. Ranglisten kan følges i Proshoppen i Råsted. Bliv også gerne medlem af vores Facebookgruppe, ”Torsdags-Herrematch Holstebro Golfklub”.

Regionsgolf

Har du mod på og lyst til at spille Regionsgolf, så få uforpligtende info fra Holstebro Golfklubs kontaktperson Gurli Christensen på golfbold@mail.dk

Info om Regionsgolf