Undervisning

Individuel undervisning er enten 25 eller 50 minutters lektioner, hvor man får personlig træning i enten kølleslag, jernslag, indspil, bunkerslag eller Putting.

Der vil bliver brugt video til at filme og analyser svinget, så vi sammen kan få et bedre indblik i, hvad der evt. skal justeres eller ændres. Man vil få 1-2 fokuspunkter med hjem, som hjemmearbejde til næste gang.

Man kan godt være 2 personer om at dele 1 individuel lektion.
Book en trænings lektion og få inspiration til dit golf spil.

Book din lektioner her

1 lektion a 25 min. 175 kr.
3 lektioner a 25 min. 450 kr.
5 lektioner a 25 min. 700 kr.
10 lektioner a 25 min. 1300 kr.

Køb flere lektioner og spar penge.

Vi glæder os til at møde dig, og se hvad vi sammen kan gøre for din udvikling som golfspiller.

Frederik Futtrup
PGA PRO
frederik@holstebrogolfklub.dk

Mads Riis
PGA HEAD PRO
Tlf. 20738322
mads@holstebrogolfklub.dk

Gå til golf med Frederik & Mads

Start sæsonen 2023 med 3 måneders fri gruppe golftræning.

Benyt dig af dette tilbud og få mest mulig glæde af golfsporten. Holdene henvender sig til dig, som kan lide social samvær i naturen og

samtidig gerne vil blive lidt bedre til golf.

Du får:

Minimum 5 kurser om ugen med frit forbrug .
Kurserne vil ligge på attraktive tidspunkter, både formiddag, aften og i weekenden. Max 8. deltagere på hvert hold.

Træningerne vil være fra 1. april til 30 juni 2023

Pris kr. 1399 kr.

KØB NU FOR KUN 1099 kr.

(inden 24. december 2022)

”Gå til golf 2023” gavekort kan købes på kontoret i Råsted og Storå. Du booker via golfbox -> træning -> værdikort.

.

Én fast træning i ugen i 6 uger fra uge 14

Driver, Fairwaykøller, jernslag, indspil, putting og bunkerslag.
Du kommer på et fast hold af en times varighed, der kan være op til 8 deltagere pr hold.
Der vil være hold træning i både
Storådalen og Råsted.
Når du har betalt via golfbox, så slipper du for at skulle tilmelde dig hver enkelt træning.

Pris kr. 500 kr.

”Gå til golf+ 2023” gavekort kan købes på kontoret i Råsted og Storå. Du booker via golfbox -> træning -> kursus->6ugers.

37+ træning.

37+ træning er for alle medlemmer, nye som gamle, der har handicap 37 eller højere. Ideen er at man mødes til en fælles træning ugentligt. Her vil man få forskellige træningsøvelser og råd til hvordan man kommer videre med sit golfspil.

Samtidig har man mulighed for at møde andre golfspillere med samme niveau.

37+ træning er gratis.

Træningen vil lægge vægt på mange forskellige trænings øvelser og 37+ træning har 3 hovedformål: Integration, socialt samvær og lavere handicap.

37+ træning starter i april.

Lektionerne bookes i Golfbox (Proplanner) fra D.9/3 ved Frederik og Mads.

Hilsen Frederik og Mads

Træning med trackman

Trackman Undervisning
En Trackman bruges til at analysere dit golfspil. Der er to muligheder for, hvordan du med informationer og analyser fra Trackman kan forbedre dit golfspil i væsentlig grad.

Mulighed: Individuel undervisning af 40 minutters varighed, hvor vi bruger Trackman. Trackman vil give dig en grundig analyse af hvor langt og lige din bold flyver og hvor flot kølle-hovedet kommer ind til bolden, den kan kort sagt egentlig bare fortælle, hvor godt det hele er og måske finde nogle små udviklings områder.
Mulighed: Det er et fantastisk redskab til at få målt udstyr, altså finde ud af hvor langt man slår bolden med de forskellige Jern/Køller, så har man altid styr på at 7 jernet eksempelvis flyver 150m. i luften og ruller 8m når den er landet, den viden er unik, hvis man vil forbedre sit spil.

Lektion a 50 min.

2 lektioner af 25 min.

350 kr.

Hvis man ønsker at købe værdikort til lektioner, skal man købe dem i proplanner under køb af værdikort. (alle værdikort til lektioner gælder i 12 måneder fra køb)