Trænere

Individuel undervisning

Individuel undervisning er enten 20 eller 40 minutters lektioner, hvor man får personlig træning i enten kølleslag, jernslag, indspil, bunkerslag eller Putting.

Der vil bliver brugt video til at filme og analyser svinget, så vi sammen kan få et bedre indblik i, hvad der evt. skal justeres eller ændres. Man vil få 1-2 fokuspunkter med hjem, som hjemmearbejde til næste gang.

Man kan godt være 2 personer om at dele 1 individuel lektion.
Book en trænings lektion og få inspiration til dit golf spil.

Book din lektioner her

Brian Akstrup
PGA PRO
brian@holstebrogolfklub.dk

Pris for 20 min er 200kr.
Pris for 40 min er 400kr.
Pris på 5 x 20 min er 900kr.
Pris på 10 x 20 min er 1700kr.
Bane lektion 2 timer max 4 person 1200 kr.
Glæder mig  til at møde dig, og se hvad vi sammen kan gøre for din udvikling som golfspiller.

Frederik Futtrup
PGA PRO
frederik@holstebrogolfklub.dk

Pris for 20 min er 170kr.
Pris for 40 min er 340kr.
Pris på 5 x 20 min er 750kr.
Pris på 10 x 20 min er 1400kr.
Bane lektion 2 timer max 4 person 900kr.
Glæder mig til at møde dig, og se hvad vi sammen kan gøre for din udvikling som golfspiller.

Gå til golf med Brian og Frederik

Start sæsonen 2021 med 3 måneders fri gruppe golftræning.

Benyt dig af dette tilbud og få mest mulig glæde af golfsporten. Holdene henvender sig til dig, som kan lide social samvær i naturen og

samtidig gerne vil blive lidt bedre til golf.

Du får:

Minimum 5 kurser om ugen med frit forbrug .
Kurserne vil ligge på attraktive tidspunkter, både formiddag, aften og i weekenden. Max 8. deltagere på hvert hold.
Hvis der er mange tilmeldte, vil vi lave flere trænings hold.
Der vil minimum være 60 træninger fra 1. april til 26 juni 2021

Pris kr. 1299 kr.

KØB NU FOR KUN 999 kr.

(inden 24. december 2020)

Send mail til post@holstebrogolfklub.dk for bestilling

”Gå til golf ved BA&FF” gavekort kan købes på kontoret i Råsted og Storå. Du booker via golfbox -> træning -> BA&FFs golfskole.

Træning med trackman

Trackman Undervisning
En Trackman bruges til at analysere dit golfspil. Der er to muligheder for, hvordan du med informationer og analyser fra Trackman kan forbedre dit golfspil i væsentlig grad.

Mulighed: Individuel undervisning af 40 minutters varighed, hvor vi bruger Trackman. Trackman vil give dig en grundig analyse af hvor langt og lige din bold flyver og hvor flot kølle-hovedet kommer ind til bolden, den kan kort sagt egentlig bare fortælle, hvor godt det hele er og måske finde nogle små udviklings områder.
Mulighed: Det er et fantastisk redskab til at få målt udstyr, altså finde ud af hvor langt man slår bolden med de forskellige Jern/Køller, så har man altid styr på at 7 jernet eksempelvis flyver 150m. i luften og ruller 8m når den er landet, den viden er unik, hvis man vil forbedre sit spil.

Pris for 40 min.

Brian 400 kr.
Frederik 340 kr.

Vi glæder os til at møde dig, og se hvad vi sammen kan gøre for din udvikling som golfspiller.

Golfrejser med trænerne

Start sæsonen med masser af inspiration og træning

Vi bor på Hotel Golf Almerimar

I den lille by Almerimar finder man dette storslåede og topmoderne golfhotel. Her er luksus i højsædet. Hotellet ligger ud til den 27-hullers populære golfbane. Banen er designet af Gary Player. Vi bor i store dobbelte-superior-værelser. Alle værelser har terrasse, wifi, aircondition, tv, telefon, minibar m.m. Værelserne har en god udsigt,
enten mod havet eller mod golfbanen, med de imponerende bjerge i baggrunden. Du skal blot nyde golfferien – og kun tænke på at sænke dine putts. Det bli’r rigtig godt.

Afrejse fra Billund, lørdag den 2. oktober 2021
Hjemrejse til Billund, lørdag den 9. oktober 2021
Pris pr. person v/ 2 personer i dobbeltværelse med All Inclusive kr. 10.299
Tillæg for enkeltværelse kr. 2.050 (begrænset antal – spørg)