Træning

Opdaterede priser på individuel undervisning 2022

Individuel undervisning er enten 25 eller 50 minutters lektioner, hvor man får personlig træning i enten kølleslag, jernslag, indspil, bunkerslag eller Putting.

Der vil bliver brugt video til at filme og analyser svinget, så vi sammen kan få et bedre indblik i, hvad der evt. skal justeres eller ændres. Man vil få 1-2 fokuspunkter med hjem, som hjemmearbejde til næste gang.

Man kan godt være 2 personer om at dele 1 individuel lektion.
Book en trænings lektion og få inspiration til dit golf spil.

Book din lektioner her

1 lektion a 25 min. 150 kr.
3 lektioner a 25 min. 400 kr.
5 lektioner a 25 min. 600 kr.
10 lektioner a 25 min. 1100 kr.

Sæsonkort. 1 lektin om ugen (1.4 til 1.10.22) 2000 kr.

Vi glæder os til at møde dig, og se hvad vi sammen kan gøre for din udvikling som golfspiller.

Frederik Futtrup
PGA PRO
frederik@holstebrogolfklub.dk

Mads Riis
PGA PRO
Tlf. 20738322
mads@holstebrogolfklub.dk

Gå til golf med Frederik & Mads

Start sæsonen 2022 med 3 måneders fri gruppe golftræning.

Benyt dig af dette tilbud og få mest mulig glæde af golfsporten. Holdene henvender sig til dig, som kan lide social samvær i naturen og

samtidig gerne vil blive lidt bedre til golf.

Du får:

Minimum 5 kurser om ugen med frit forbrug .
Kurserne vil ligge på attraktive tidspunkter, både formiddag, aften og i weekenden. Max 8. deltagere på hvert hold.
Hvis der er mange tilmeldte, vil vi lave flere trænings hold.
Der vil minimum være 60 træninger fra 1. april til 26 juni 2022

Pris kr. 1399 kr.

KØB NU FOR KUN 999 kr.

(inden 24. december 2021)

Send mail til post@holstebrogolfklub.dk for bestilling

”Gå til golf 2022” gavekort kan købes på kontoret i Råsted og Storå. Du booker via golfbox -> træning -> golfskole.

Klub +36

+36 træning er for alle medlemmer, nye som gamle, der har handicap 36 eller højere. Ideen er at man mødes til en fælles træning ugentligt. Her vil man få forskellige træningsøvelser og råd til hvordan man kommer videre med sit golfspil.

Samtidig har man mulighed for at møde andre golfspillere med samme niveau.

+36 træning er gratis.

Træningen vil lægge vægt på mange forskellige trænings øvelser og +36 træning har 3 hovedformål: Integration, socialt samvær og lavere handicap.

+36 træning starter i april.

Lektionerne bookes i Golfbox (Proplanner) fra D.9/3 ved Frederik og Mads.

Hilsen Frederik og Mads

Træning med trackman

Trackman Undervisning
En Trackman bruges til at analysere dit golfspil. Der er to muligheder for, hvordan du med informationer og analyser fra Trackman kan forbedre dit golfspil i væsentlig grad.

Mulighed: Individuel undervisning af 40 minutters varighed, hvor vi bruger Trackman. Trackman vil give dig en grundig analyse af hvor langt og lige din bold flyver og hvor flot kølle-hovedet kommer ind til bolden, den kan kort sagt egentlig bare fortælle, hvor godt det hele er og måske finde nogle små udviklings områder.
Mulighed: Det er et fantastisk redskab til at få målt udstyr, altså finde ud af hvor langt man slår bolden med de forskellige Jern/Køller, så har man altid styr på at 7 jernet eksempelvis flyver 150m. i luften og ruller 8m når den er landet, den viden er unik, hvis man vil forbedre sit spil.

Lektion a 50 min.

2 lektioner af 25 min.

300 kr.

Hvis man ønsker at købe værdikort til lektioner, skal man købe dem i proplanner under køb af værdikort. (alle værdikort til lektioner gælder i 12 måneder fra køb)