Gruppe tilbud

Få en fantastisk dag på en af vores flotte golfbaner.
Ved grupper eller klubber i klubben over 20 betalende personer, får du det bedste tilbud ved at maile til os på post@holstebrogolfklub.dk

Så skræddersyer vi pakken til jer.

Parkbanen

Holstebro Golfklub råder over 5 golfbaner, Parkbanen ligger i Råsted og mange af hullerne var i gamle dag en del af Skovbanen. Banen er let at gå men med en god spillemæssig udfordring. Banen er en 9 hullers bane med par 70 hvis man spiller 18 huller.

Storåbanen

Storåbanen er beliggende inde ved Holstebro by, det er skjult perle, en virkelig god bane, men masser udfordring, flotte udsigter og en meget høj standard på plejen. Klubhuset har Danmarks flotteste udsigt og man kan side på terrassen og nyde sin øl efter runde med et kig udover storådaleen, marker og skov.

Skovbanen

En 100% perle i skoven i Råsted. Banen har gang på gang fået priser som Danmarks bedste, er med på “de 100 bedste baner i europa” listen.

En golfbane alle lige fra begynder til proer syntes er lige fantastisk. Roen i skoven, fornemmelsen af at være de eneste på banen. En golfbane der altid er i ypperste stand. En oplevelse man skal prøve mindst en gang.

Parkbanen
Storåbanen
Skovbanen