Det er med stor glæde at vi kan informere om at vi har fundet vores nye chef greenkeeper.

Flemming Andreasen har arbejdet inden for golfbranchen i 30 år – og glæder sig til at lære teamet at kende, og videreføre det gode arbejde der bliver lavet.

I de første 7 år underviste han greenkeepere og var med til at grundlægge “Greenkeeperuddannelsen” på Sandmosen i samarbejde med DGU, Greenkeeper Foreningen og Jordbrugets efteruddannelsesudvalg.

Var med til at grundlægge Øland Golfklub, samt designe og bygge banen.

Efterfølgende har han været Chefgreenkeeper i Holstebro Golfklub, Banekonsulent i DGU og chefgreenkeeper i Breinholtgård Golfklub, Vejle Golf Club og Dronninglund Golfklub og denne har han også har været arkitekt på.

 

Flemming har skrevet en bog om Greenkeeping “Greenkeeperens AB-Z) som bliver brugt i forbindelse med greenkeeperuddannelsen.

 

I de sidste 10 år har han haft sin egen rådgiver og konsulentvirksomhed (Sportsgræs), inden for både golf- og fodboldbaner. Han har bygget fodboldbaner til bl.a. ungdomslandsholdene og superligaklubber.

 

Flemming har siden han sidst var ansat som chefgreenkeeper i Holstebro Golf, haft kontakt til golfklubben og besøgt den flere gange. Han var også med til at sætte banen op til Challenge Touren i 2009.

 

Flemming udtaler: Der er inden for de sidste 5 år sket store forbedringer af begge baner og specielt omlægningen af hul 2, 3, 17 og 18.  Banerne fremtræder meget velholdte, så der er noget at leve op til. Det hele ser rigtigt godt ud og jeg glæder mig til at kunne fortsætte de igangsatte forbedringer.

Han har første arbejdsdag mandag d. 13.juni.

/Kristian