Den 12.-13.- juni 2021 vil Holstebro Golfklubs skovbane i Råsted danne rammen om det, som golfklubben håber bliver en ny tradition i dansk golf: Holstebro Open Championship by Egekilde. En amatør-elite turnering, som gerne skulle lokke nogle af de største talenter til.

– Vi har længe gerne ville arrangere en amatør-elite-turnering, fordi vi simpelthen synes, at vores unikke bane fortjener en årlig turnering på dette niveau. Vi har et anlæg, der kan matche de allerbedste spillere; en mesterskabsbane, som uden tvivl vil være en god udfordring for talenterne og dermed skabe en spændende match, siger Holstebro Golfklubs manager, Kristian Grud.

Klubben har en ambition om, at Holstebro Open Championship by Egekilde på sigt skal blive en af store turneringer, som nordens elitespillere vil vælge til, som en af de første i kalenderen.

Klubben har allerede været i dialog med landstrænerne på både herre- og damesiden og håber således, at de vil prioritere turneringen, lige som man håber på at mange af de unge danske collegespillere i USA, vil komme hjem og deltage.

– Vi vil gerne, at alle de dygtigste spillere kommer til at møde hinanden hvert år her i Holstebro. Vi har en stor tradition med at afholde store turneringer, eksempelvis ECCO Tour, Challenge Tour og Danmarksmesterskaberne. Ved at tiltrække de største talenter, har vores egne unge talenter noget at sigte imod og se frem til, forklarer Kristian Grud, som ved at mange spillere har glædet sig over at spille på den gamle unikke skovbane.

– Banen fyldte 50 år sidste år, og er i særklasse noget for sig selv. Omgivelserne og layoutet skaber stadig udfordringer for golfspillerne. Og så har vi en fin tradition i Holstebro for at både medlemmer og golfinteresserede kommer og oplever de store turneringer, hvor de bedste spillere mødes. Så vi tror på stor opbakning og god stemning, siger Kristian Grud.

Turneringen bliver med i alt 72 spillere fordelt i herrerækken og damerækken. De tilmeldte spillere bliver udvalgt til start ud fra deres handicap.

Det er gratis at komme til turneringen som tilskuer.

Vi håber at i lighed med sidste års succesfulde afholdelse af Danmarksmesterskaberne, at få hjælp at en del frivillige til små opgaver. Meld dig gerne på kontoret.