Det er lykkedes at få fremtidens konstellation på plads i golfklubbens trænerteam, og dermed en stor glæde at kunne præsentere Mads Riis der tiltræder en stilling som Head Pro med virkning fra d. 1. januar 2022.

Mads er 48 år og bosiddende på lilleåvej i Råsted med hustru og to børn. Han kender klubben særdeles godt efter hans tid som cheftræner i perioden 2002-2015.

Med Mads får vi en kompetent træner der har styr på dagligdagen, og brænder for træningen med golfklubbens mange medlemmer. Det har været en særdeles positiv ansættelsesproces, hvor hele det nye trænerteams fokus på den fremadrettede udvikling af Holstebro Golf Klub har stået meget klart –blandt andet med stor fokus på fastholdelse samt udvikling af det enkelte medlem samt junior- og begynderundervisning til at blive en stor del af deres dagligdag.

Mads, der senest har virket som Chef træner i Herning Golfklub, glæder sig til gensynet og udtaler:

“Fra mine 6 år i Herning, tager jeg en god portion ny viden og motivation med mig. Dette glæder jeg mig til at kombinere med de gode succeser som Brian og Frederik allerede har skabt. Jeg brænder mere end nogensinde for at træne golfspillere på alle niveauer. Jeg ser frem til at hilse på alle igen, lære nye medlemmer at kende samt at danne et stærkt makkerpar med Frederik Futtrup i en af landets største medlemsklubber i de allerbedste rammer.

Samtidig glæder det os at vi sammen med Mads, er lykkedes med at lave en aftale med Frederik Futtrup som PGA Assistent. Frederik har gjort stort positivt indtryk på mange medlemmer i hans 3 år som træner-elev i klubben. Efter endt elevtid i februar 2022, fortsætter han som en vigtig brik i vores fremtidige træningstilbud. Vi ser meget frem til det fortsatte samarbejde.

 

Venlig hilsen

Kristian Grud

Golf Manager