Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Torben Mouritzen som vores nye F & B manager (food & beverage) i Golf caféen i Råsted.
Torben er 47 år, oprindelig uddannet bager og har også taget en del af kokkeuddannelsen. Torben har en bred erfaring med over 20 år indenfor hotel- og restaurationsbranchen.

Torben tiltræder den 1. marts og vi har spurgt ham om, hvad det er, han glæder sig til:
”Jeg ser frem til at bringe min lidenskab for de små detaljer, den gode mad, de læskende drikke samt den gode service ind i Holstebro Golf Café, Råsted – skabe en atmosfære, der emmer af både tradition og nytænkning.
Med min erfaring og kreativitet ønsker jeg at bidrage med spændende nye tiltag og innovative arrangementer, der vil tiltrække både stamgæster og nye besøgende. “Jeg glæder mig til at være en del af et dynamisk team, hvor vi sammen kan skabe uforglemmelige øjeblikke for vores gæster og gøre caféen til det foretrukne mødested for alle, der elsker god mad, hyggeligt samvær og en hjertelig atmosfære.
“På sigt ser jeg frem til at skabe et rum, hvor vores gæster kan opleve mere end bare mad og drikke”.
Jeg vil gerne introducere spændende temaarrangementer, musikalske aftener og kreative workshops, som vil gøre vores café til et levende kulturelt centrum i lokalområdet. Jeg tror på, at ved at tilføre disse ekstra tiltag, vil vi kunne tiltrække et endnu bredere publikum og skabe en følelse af fællesskab og tilhørsforhold, som vil være unikt for vores café. Med min passion og dedikation ser jeg frem til at skabe en dynamisk atmosfære, hvor innovation og glæde går hånd i hånd.
“Lad os sammen gøre denne golfcafé til et endnu mere levende og livligt sted for alle!”

Vi glæder os til at Torben starter og håber, I alle vil tage godt imod ham.