Nye ansigter i Holstebro Golfklub.

 

Medlems- og Event Koordinator
Else Bay Thoustrup startede d. 20. Februar som Medlems- og Event koordinator. Else kommer fra en stilling som grafiker i marketingafdelingen hos en stor lokal køkkenproducent. I kommer til at møde Else i både Råsted og Storådalen, hvor hun indgår i det administrative team. Arbejdsopgaverne bliver både af administrative og servicemæssig karakter med vægt på dialogen og kontakten til vores mange medlemmer og gæster. Else kommer desuden med pæn erfaring fra frivilligt foreningsarbejde, og nyder at spille golf på vores baner med familien i fritiden.
Velkommen Else.
Medlems- og Event koordinator
Else Bay Thoustrup
Køkkenleder
Erik Willumsen
Køkkenleder til Golf Cafeén i Råsted
Vi har i denne uge ansat Erik Willumsen som ny køkkenleder. Han får ansvaret for den daglige drift for cafeen i Råsted. Erik er en frisk ung mand på 64 år med masser af erfaring. Han har erfaring fra både Dejbjerg GK og Ikast GK. Han har den seneste årrække været selvstændig med mad ud af huset samt forpagtet festlokaler i Studsgård.
Den første tid kommer til at gå med at blive sat godt ind i dagligdagen af Tina, rekruttere yderligere personale samt planlægning af sæsonen.
Erik ser frem til at møde alle medlemmer. Vi glæder os meget til at byde Erik velkommen i dag d. 1. marts.
Ny baneudvalgsformand udpeget

Paul S. Andersen er blevet valgt som ny baneudvalgsformand for banerne under Holstebro Golfklub. Paul er til daglig Skovfoged hos Naturstyrelsen. Udover erfaringen fra det daglige arbejde med skovdrift, kommer Paul yderligere med kompetencer som formand for Hcp & regeludvalg i HGK, tidligere baneudvalgsmedlem i HGK og stor passion for golf (og den spilleoplevelse som vi ønsker på vore baner). Vi ser frem til samarbejdet omkring videreførelsen af vores vision for golfoplevelsen i Holstebro.

 

/Kristian