Vinter trænings tilbud

 

Så kom dagen hvor jeg starter i Holstebro golfklub igen, det er præcis 20 år efter at jeg startede første gang i klubben. Der er sket meget siden da, både med klubben og mig. Personligt har jeg været 7 år i Herning, hvor jeg har lært rigtig meget. I Holstebro golfklub er der kommet nye baner til og mange nye medlemmer.

 

Jeg glæder mig til at hilse på nye så vel som gamle medlemmer. Derfor har jeg lavet et rigtig godt vintertræningstilbud i januar og februar. Lektionen kalder jeg ”Lær Mads at kende”. Lektionen koster 50 kr. for 25 minutters træning. Du kan booke den via Golfbox. https://www.proplanner.golf/

Lektionen vil foregå udendørs og du har mulighed for at booke både i Råsted og Storådalen.

 

Hvis man ønsker, at træningen skal foregå i simulatoren i Råsted, skal man selv booke og betale for dette.

 

Det er ikke muligt at booke Frederik Futtrup, da han er på skole indtil marts for at færdiggøre sig PGA træner uddannelse.

 

Hvis I har spørgsmål, er I meget velkommen til at kontakte mig.

 

Med venlig hilsen

 

Mads Riis

Mobil: 20738322

Email: mads@holstebrogolfklub.dk