Holstebro Golfklub er blevet tildelt “Foreningsprisen” ved årets Sportsgalla 2023.

Prisen blev blandt andet tildelt på baggrund af:

• Foreningen er i en positiv medlemsudvikling.
  • Skovbanen er kåret til Danmarks bedste golfbane – kåringen er foretaget af danske golfspillere. Det er 2. gang på 3 år. (Samme hæder tilfaldt Skovbanen i 2021.)
  • Opnået en placering som nummer 59 på TOP 100 kontinental Europa. Alle baner der ligger foran Holstebro, er privatejet – hvor Holstebro Golfklub er foreningsdrevet.
  • Klubben tiltrækker årligt mere end 10.000 gæster fra ind- og udland hvor der er mange der overnatter i byen.
  • Klubben har 1986 medlemmer heraf ca. 120 frivillige hjælpere.
  • Klubben har også en Rehab-afdeling med omkring 12 hjælpere og 4 golfbiler.
  • Klubben afleverer grønt regnskab og overholder de mange restriktive krav vedr. brug af pesticider.

Stor tak til Holstebro Elite Sport, Holstebro Idrætsråd, Holstebro Kommune samt pris sponsor VEM Byg.

Malte Skaaning var nomineret til Sportsgallaens største pris “Årets idrætsnavn”. Malte vandt desværre ikke i et meget stærkt felt. Stort tillykke til bokse verdensmesteren Dina Thorslund. Men med Maltes udvikling, er vi sikre på at han er et kommende “Årets idrætsnavn”.

Nomineringsfilmen – Årets idrætsnavn

Nomineringsfilmen – Årets forening