På Holstebro Idrætsråd årsmøde blev der uddelt to legater fra Cricketklubbens fond af 2010. Legatet uddeles som påskønnelse for en bemærkelsesværdig indsats som idrætsleder eller idrætsudøver.
Et af legaterne tilfaldt en af vores uundværlige frivillige🤝🏼

“Flemming Antonsen, Holstebro Golfklub, fik legatet for mange års ihærdig indsats som leder og frivillig i golfklubben.
Udover en indsats som ulønnet pedel og diverse udvalgsposter i bestyrelsen har han været leder for omkring 120 frivillige i klubben.
– Og han er altid selv først til at tage en opgave – om det så er at male, rense havemøbler, luge ukrudt eller byde gæster velkommen i klubben, roste Peder Johansen i sin motivation for prisen.
– Så skal det siges kort: golfklubben kan ikke undvære Flemming. Men Flemming kan nok heller ikke undvære klubben”, sagde Peder Johansen, inden han overrakte legatet.

Kæmpe stort tillykke Flemming Antonsen – og tak for din indsats💪🏼