Jørgen Køhler Buskbjerg

Jeg startede med at spille golf i Trehøje GK da jeg var 13 år gammel. Da jeg blev 20 flyttede jeg til USA for at få min træneruddannelse og spille mere turneringsgolf og startede min karriere som træner efter jeg dimitterede fra Averett University i Danville, Virginia. Jeg prøvede kræfter med den amerikanske golfbranche både på et resort og i en privat klub. Jeg stod for både shop drift og undervisning de tre sæsoner jeg var derovre inden jeg følte det var et godt tidspunkt at vende hjem til Danmark med mine erfaringer. Jeg glæder mig til at møde medlemmerne og lære dem at kende og tage mine erfaringer fra den amerikanske golfbranche med hjem og være en del af yderligere udvikling af Holstebro Golfklub som ikke bare Danmarks bedste bane men også som Danmarks bedste klub.

****

Efter 5 år i Holstebro Golfklub har PGA assistent Frederik Futtrup ønsket nye udfordringer. Han stopper med udgangen af februar 2024. Tak for indsatsen og dit store bidrag til vores klub.

Vi har pr. 1. marts 2024 ansat 26 årige Jørgen Buskbjerg som træner elev. Han kommer hjem efter 6 år i USA, de første 3 år blev brugt på college og de sidste 3 år har fungeret som Assistant Golf Professional. Jørgen brænder for at undervise og kommer med både erfaring og ambitioner. Vi glæder os meget til at byde ham velkommen til marts 2024.