ECCO DAYS – HYGGE, GOLF OG LÆKKER MAD.
Holstebro Golfklub er blandt de 20 klubber, der har fået mulighed for at afvikle det nye 9-hullers koncept, ”ECCO Days” i 2021. Vi håber, at I har lyst til at deltage i en hyggelig turnering med efterfølgende tapas og bobler, hvor det sociale spiller hovedrollen. Turneringer spilles på Storåbanen 4 fredage henover sommeren. Du kan deltage i 1 eller alle.

”Ved ECCO Days spiller vi 9-hullers hyggelige matcher i 2-mandshold bestball. Med i vores matchfee er spisning efter runden, og tanken med arrangementerne er, at vi får nogle hyggelige aftener både på golfbanen og i klubhuset / på terrassen bagefter”

Alle kan deltage.
Alle kan deltage uanset niveau, køn og alder. Hyggen er i hovedsædet og vi håber I vil blive og få en hyggelig sommeraften på terrassen.

Hvad spiller vi om?
ECCO leverer 4 præmier til hver match, men kom gerne for golfen og for hyggens skyld og ikke for præmierne. Skulle du lave en hole in one i matchen, specialdesigner ECCO et par nye ”hole in one” sko til dig.

Gå videre til ECCO Days finale i HimmerLand 9. oktober.
Vi trækker lod blandt alle, der deltager ved en eller flere ECCO Days om de to finalepladser i HimmerLand den 9. oktober.

Vi Elsker Golf Voucher til 400,-
Andreas Hartø og Brian Vester fra Vi Elsker Golf donerer gavekort / vouchers til alle der deltager ved en eller flere ECCO Days i 2021. Gavekortet modtager I til efteråret, og det kan benyttes ved Vi Elsker Golf på Rømø i 2022 og giver 400,- i rabat på et hold.
Se Vi Elsker Golfs hyggelig ture her https://vielskergolf.dk

Datoer
Vores 4 ECCO Days ligger på følgende datoer og har følgende formater:
Match ECCO Days 1: 18/6 2021 kl. 16.30. Tilmelding ved trykke her
Match ECCO Days 2: 2/7 2021 kl. 16.30  Tilmelding ved at trykke her 
Match ECCO Days 3: 13/8 2021 kl. 16.30  Tilmelding ved at trykke her  
Match ECCO Days 4: 10/9 2021kl. 16.30  Tilmelding ved at trykke her
Du må deltage, så tit du vil, og for hver gang du deltager får du et ekstra lod i puljen om de to pladser ved ECCO Days finalen i HimmerLand den 9. oktober.
Alle matcher afvikles med gunstart.

Tilmelding og betaling
Du tilmelder dig via golfbox

Tilladelser
OBS! Vi gør opmærksom på, at når du deltager, giver du automatisk ECCO og Vi Elsker Golf lov til at sende dig e-mails med relevant info såsom gavekort til Vi Elsker Golf og ECCO-lodtrækningspræmier m.m. Du kan altid afmelde dig igen.
*Flexmedlemmer betaler udover matchfee også greenfee