Turneringen er aflyst pga. for få tilmeldte. Øvrige runder er ligeledes annuleret.

 

Kære medlem

Vi er blandt de 40 klubber, der har fået mulighed for at afvikle det nye 9-hullers koncept. ”ECCO DAYS” I 2022.

Det bliver 4 hyggelige eftermiddags arrangementer, hvor det hyggelige spiller hovedrollen.

Vi spiller et holdspil for 2 personer på Skovbanen over 9 huller med løbende start fra kl. 16,00, og hvor den bedste score tæller på hvert hul.

Med i vores matchfee på kr. 100,- serverer cafe’en en lækker anretning, drikkevarer for egen regning, og tanken er, at vi får nogle hyggelige timer både på golfbanen og i klubhuset/terrassen bagefter.

Alle klubbens medlemmer kan deltage. Tilmelding enkeltvis eller som hold, der er max plads til 36 hold, efter først til mølle princippet.

Det er ikke en match med store præmier, men derimod med det sociale i tankerne. Skulle du være heldig at lave hole-in-one er der dog et par nye Ecco sko til dig.

De 10 klubber, som har flest deltagere i løbet af de 4 ECCO DAYS får et 3 personers hold til ECCO DAYS Finalen i forbindelse med ECCO Tour afdelingen Trust Championship i Køge den 12. september.

Vi Elsker Golf donerer gavekort/vouchers til alle deltagere ved en eller flere Ecco Days i 2022. Gavekortet modtages i efteråret, og det kan benyttes ved Vi Elsker Golf på Rømø i 2023 og giver 400,- kr. i rabat på et hold.

Vi spiller 4 fredage den 06. maj, 10. juni, 01. juli og 12. august – du må deltage, så tit du vil.

Ved din tilmelding accepterer du, at Ecco og Vi Elsker Golf må sende dig e-mails med relevant info såsom gavekort til Vi Elsker Golf og Ecco lodtrækningspræmier. Du kan altid afmelde dig igen.

Så vi håber på nogle hyggelige timer sammen med dig/jer.

Turneringsudvalget.