Vi ønsker at styrke et stærkt medarbejderteam i Holstebro Golfklub. Derfor søger vi en kollega, der kan kombinere bred faglig administrativ kompetence og flair for mennesker, samarbejde og kommunikation.

Du får en central og synlig rolle med mangeartede arbejdsopgaver af både administrativ og servicemæssig karakter. Dertil kommer dialogen og kontakten til vores mange medlemmer og gæster. Det er i høj grad sekretariatets medarbejdere, der i mange af hverdagens aspekter får enderne til at nå sammen.

Dine opgaver vil blandt andet være:

• Dagligt kontaktpunkt mellem medlemmer, frivillige, ledelse, caféer og afdelinger i klubben
  • Håndtering af vores IT-systemer Golfbox mm.
  • Optimering af banekapacitet
  • Opdatering af baneinfo på hjemmeside og i klubhus, koordinering med greenkeepere
  • Booking og håndtering af gæstespillere, grupper og Company days
  • Assistance til frivillige udvalg
  • Medlemshåndtering, herunder velkomst af nye medlemmer, udmeldelser, ris og ros
  • Dialog med medlemmer og gæster via kontor, hovedmail og telefon
  • Kontorindkøb
  • Hjælpe med alt fra juniorspillerens tvivl om regelspørgsmål til seniorspilleren med download af mobil app

Du får et tæt samspil med klubbens Golfmanager – for hvem du fungerer som højre hånd, sparring og sekretærfunktioner. Du får dermed indsigt i ledelsens strategiske beslutninger og bidrager gerne selv til den videre udvikling og vækst gennem optimeringer af forretningsgange og strukturer. Arbejdsstedet vil både være i administrationen i Råsted og på Storådalen.

Vores forventninger:

• Relevant uddannelsesmæssig baggrund og gerne erfaring fra lignende bred stilling med fokus på events, bookingsystem og markedsføring – ikke nødvendigvis fra en golfklub
  • Du kan lide at yde et højt serviceniveau og bevare roen og være imødekommende i dialogen, selv når Buggyen mangler strøm og scorekort-printeren er tør for papir.
  • Du har det godt med at kommunikere på dansk og engelsk hvad enten det er på mail eller telefonen ringer.
  • Du har max. 30 min. transporttid
  • Interesse for golf og udøvende golfspillere
  • Du har som person et højt fagligt drive og arbejder struktureret.
  • Du forstår at prioritere dine opgaver med fokus på væsentlige detaljer og dig i afslutter-rollen.
  • Du bidrager gerne med nye idéer, er proaktiv og motiveres af at skabe resultater både selvstændigt og sammen med andre mennesker.

Vi tilbyder blandt meget andet

• En stilling på gns. 32 timer om ugen, som planlægges afhængig af sæson og arrangementer. Mulig fuldtidsstilling for den rigtige.
  • En god arbejdsplads med frihed under ansvar med direkte reference til klubbens Golfmanager
  • Engagerede og stolte kolleger som løfter i flok og arbejder ud fra samme overordnede mål: at vores medlemmer og gæster får den bedst mulige golfoplevelse ved hvert besøg
  • Løn og vilkår aftales individuelt afhængig af kompetencer og erfaring

Vi driver en sæsonvirksomhed med naturlige udsving mellem vinter og sommer.

Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du uddybende spørgsmål kan de stilles til Golfmanager, Kristian Grud på tlf. +45 96126200 eller 23288342.
Hvis ovenstående stilling lyder som noget for dig, bedes du venligst sende din ansøgning til kristian@holstebrogolfklub.dk – samtaler afholdes løbende.

Om Holstebro Golfklub

Holstebro Golf klub er en veldrevet forening med ca. 2000 medlemmer. Vi har 5 baner fordelt på 2 adresser. Skovbanen i Råsted er kåret som Danmarks bedste bane 2021 og på Top100 listen over bedste baner i Europa. På Storåbanen i Holstebro kan man opleve den smukke natur langs ålandskabet. I Råsted danner Parkbanen rammen om en mellemlang 9 hullers bane, mens Engbanen er en af Danmarks smukkeste Pay and play baner, og på Frøjkbanens Pay and play, er der plads til alle. Der er desuden driving range, putting green, klubhus med alle faciliteter, proshop og Restaurant/cafe på begge adresser.