Er kvalitet og service en del af dine kerne kompetencer, så er det dig vi leder efter. Et af Danmarks bedste golf-anlæg søger ny forpagter til caféen og gerne en golfinteresseret.

 

Golfcaféen I Råsted, Brandsbjergvej 4, 7570 Vemb besøges hvert år af ca. 9.000 gæstespillere, samt klubbens 1.980 medlemmer. De sætter alle pris på god mad, høj service og stor gæstfrihed.

 

Golfcaféen er en meget vigtig del af klublivet i Holstebro Golfklub og for den oplevelse vores mange greenfee gæster får når de besøger voes golfbanen i Råsted. Golfcaféen spiller ligeledes en vigtig rolle ved afholdelse af matcher og andre events, hvor forventningerne til “hul 19” er store.

Holstebro Golfklub søger en engageret forpagter der ser mulighederne i et engageret klubmiljø, hvor medlemmer og gæster danner er særdeles fornuftigt forretningsgrundlag, hvor der ligeledes er mulighed for at anvende golfklubbens faciliteter til afholdelse af selskaber.

For den rette forpagter foreligger en enstående mulighed for at erhverve en veldrevet og meget anerkendt forretning, med potentiale for udvikling.

Vi ser gerne, at du har:

 • Dokumenteret erfaring med drift af café / restaurant og at du forstår at drive en forretning, hvor der skal være en særlig plads til at servicere klubbens medlemmer og gæster.
 • Evne og kreativitet til at tilbyde et varieret menukort med udgangspunkt i veltilberedt mad baseret på friske råvarer til fornuftige priser.
 • Indstillet på en livsstil der ikke er et 8-16 job og i særdeleshed ikke i højsæsonen.
 • En positiv og udadvendt personlighed der trives med at samarbejde med mange forskellige personligheder i et forventningsfyldt arbejdsmiljø.
 • Styr på den daglige drift og kan håndtere mange bolde i luften uden at miste overblikket.
 • Kan indhente de nødvendige myndighedsgodkendelser, herunder spiritusbevilling.

 

Vi tilbyder:

 • Et veludstyret køkken, cafe og frostrum, samt depot.
 • Café / restaurantlokaler med plads til ca. 150 personer, der ligeledes kan anvendes til selskaber og andre arrangementer.
 • En socialt velfungerende klub, hvor klubbens medlemmer, sponsorer og greenfee gæster yder deres fulde support.
 • En fordelagtig forpagtningsaftale på en allerede veldrevet forretning. Vi er klar til at hjælpe dig igang.
 • Basis for god indtjening med mulighed for at udvide forretningspotentialet.

 

Sådan kommer du i betragtning:

Send snarest en kort ansøgning vedlagt C.V. og en beskrivelse af hvordan du ønsker at drive Golfcafe`en, herunder gerne forslag til menukort til Golf manager Kristian Grud mail:kristian@holstebrogolfklub.dk. Alle ansøgninger vil løbende blive vurderet, ligesom der løbende vil blive inviteret til samtaler. Har du brug for yderligere information er du meget velkommen til at kontakte Kristian Grud på 23288342. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

 

Forpagtningen er gældende fra 1.1.2023 – eller efter aftale.
Du er selvfølgelig velkommen til en uforpligtende rundvisning for at få et indblik i den eksisterende forretning, samt få en evt. samtale med nuværende forpagter.