PBS
Password:
123Booking
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Lars Amtkjær med god start på sæsonen

15. maj 2012

En af klubbens Elite-juniorer - Lars Amtkjær - er kommet godt igang med sin sæson med to andenpladser i to turneringer. Her er et resumé fra Lars:

Jeg spillede fredag i Himmelbjerget (U22 rangliste - Himmelbjerg Cup) hvor jeg endte på en 2 plads, i runderne 75 og 70. Desværre sluttede jeg af med en bogey på mit hul 18 som gjorde jeg var et slag fra ham der vandt.

Lørdag gjaldt det turneringen TaylorMade/Adidas Junior Cup i Tange Sø. Har aldrig spillet i så meget blæsevejr, det var helt vildt men jeg fik holdt sammen på begge mine runder som endte ud i to runder i 77. Det var nok til en delt første plads, og som mange nok ved er det = et omspil.

Jeg mødte Niklas Møberg Nielsen fra Viborg, det første tee-slag i omspillet var det værste men jeg fik sendt det godt af sted og den endte med at blive rigtig god. Det første omspils hul delte vi på en par, anden omspilshul delte vi på en bogey på et forholdsvis svært par-3 hul i modvind, 3 omspils hul delte vi på en par, 4 omspils hul delte vi også på en par, hvor jeg egentlig havde muligheden for at dåse en 1-meter put for sejren, men vi sku så ud på 5 omspils hul og det var igen det svære par-3 gul vi skulle spille, jeg skulle slå først og jeg får ikke ordentlig træf på bolden så den dør op i modvinden og dumper ned i bunkeren, Niklas slår op på green men han har et rigtig langt put helt over fra venstre side af green hvor pinden stod i højre side. Jeg fik slået et rigtig godt bunker slag men den var slået 4 meter for langt så jeg var presset, men Niklas putter hans første put i hvert fald 3 meter for kort så jeg havde stadig muligheden.

Jeg slog mit put og den var lige midt i hullet men den var selvfølgelig for kort og Niklas holede desværre hans retur put. Det var som at få en mavepumper at tabe det omspil men da jeg lige havde sovet på mit ”nederlag” var jeg rigtig tilfreds med weekenden.

Næste turnering jeg skal spille er DGU Junior Tour drenge 1 i Toftlund Golfklub også kaldt Brundtland golfcenter. Det er en af de vigtigste turneringer jeg har i mit golfprogram i år så jeg håber jeg kan klare cuttet og gøre en god figur dernede.

Lars Amtkjær

Skovbanen:
Skovbanen er lukket når der er frost.
Der skal tues op på fairway og semirough.
Der kan ikke handicapreguleres med baggrund i ovennævnte.
Der må ikke køres i buggy på Skovbanen længere. Vi forventer at dette forbud gælder fra nu og hele vinteren.

Husk at Old Boys altid har gunstart på bagni om torsdagen.
Husk at MK altid har gunstart på bagni om fredagen.

Se altid opslag i klubhuset.

Parkbanen er lukket når der er frost.

Engbanen er lukket når der er frost.

Rangen er åben.
Torsdage mellem kl. 09.00-11.00 er rangen lukket pga klipning.
Holstebro Golfklub  |  Brandsbjergvej 4  |  7570 Vemb  |  97 48 51 55  |  post@holstebro-golfklub.dk